ServiceSuite

Visma ServiceSuite er et produkt som har fokus på håndværkere og kørende folk i marken.

Visma ServiceSuite er baseret på forskellige moduler med hver deres styrke indenfor servicebranchen:

  • Tidsregistrering
  • Planlægning
  • Ordre håndtering
  • Tjeklister
  • Mobility
  • Visma ERP integration

Insight Office har kompetencen til at gøre vanskelige arbejdsgange simple med de rigtige værktøjer for servicebranchen.

Insight Office arbejder med standardsystemer og WYSIWYG (What you see is what you get) koncepter. WYSIWYG betyder også simple opgraderinger, bedre og hurtigere service til vores kunder.

Visma ERP integration

Insight Office mener at Visma ServiceSuite skal forbindes til ERP systemer som anvendes af målgruppen, for at få det fulde potentiale.

Derfor har Insight Office specialiseret sig i integration til økonomi systemer for denne branche.

Visma tilbyder idag integration til egne ERP systemer (Mamut, WinKompas og Stellar)

ServiceSuite app

Insight Office tilbyder egen udviklet ServiceSuite app/integration til e-conomic og Microsoft C5 som forenkler hverdagen for service branchen.

Insight Office ERP integration

Insight Office ønsker at hjælpe kunder med bedre styring af deres planlægning med fuld integration til online ERP systemet e-conomic og Microsoft C5. Insight Office er førende Visma ServiceSuite ekspert og vil med integration til e-conomic og Microsoft C5 kunne gå skridtet videre i forhold til at hjælpe kunder fra oprettelse af en opgave til betaling af faktura.

Hvad kan ServiceSuite app?

Med ServiceSuite app formindskes flere manuelle operationer og dobbelte registreringer. Til venstre er listet de væsentlige områder som automatisk overføres til e-conomic og Microsoft C5.

Nemt og overskueligt

Insigth Office hjælper kunderne hele vejen igennem implementeringsprocessen. Det er vigtigt for Insight Office at de kunder, som ikke kender e-conomic eller Microsoft C5 får den nødvendige introduktion og vejledning ved køb af ServiceSuite app . Derfor har Insight Office dannet samarbejde med forskellige partnere, som rådgiver kunder i forhold til ERP implementering og kender e-conomic og Microsoft C5 til bunds. Til venstre vises vores standard model

  • Prøv ServiceSuite

  • Please leave this field empty.