Insight Office

Insight Office er en konsulentvirksomhed med fokus på software løsninger til de små og mellemstore.

Antonio Bibovski har med sin baggrund optrådt i erhvervslivet siden 2000 og været beskæftiget med nationale og internationale projekter indenfor rejsebureau, rederi, telefoni samt software branchen.

Insight Office er en iværksætter virksomhed og er primært etableret på baggrund af de behov og muligheder jeg i min professionelle karriere har mødt. Et behov for kvalificeret rådgivning om løsninger til software og leverandører generelt. Kundernes behov og kompleksiteten af de enkelte opgaver er vidt forskellige. Til gengæld ender alle kunder med en optimering af deres arbejdsgange, hvilket styrker driften i virksomheden.

Begreber som CRM, ERP, BI etc. er hverdagskost for Insight Office og vi ønsker ikke at tale termer, men hellere tale værdier som kan forbedres med de rigtige værktøjer, hvor vi har kunden i øjenhøjde.

Insight Office tror på branchemæssig fokus og effektivisering med de bedste værktøjer på markedet.

Insight Office har en evne til kun at fokusere på det nødvendige, håndtere komplekse forretningsområder og vigtigst af alt få det forankret og til at virke for kunderne.

Softwareløsninger til de mindre virksomheder, er dét vi er gode til. Vi lytter, forstår og er virkelige gode til at afdække dine behov. Vi foreslår ikke at du skal købe noget du ikke har behov for, men vi foreslår til gengæld løsninger der optimerer dine forretningsgange,

Helt enkelt, indsigt og samarbejde hos Insight Office.