e-conomic

e-conomic er et online regnskabsprogram der gør det nemt at holde styr på økonomien. Løsningen indeholder standardfunktionerne:

  • Debitor, kreditor og finans
  • Momsregnskab
  • Automatisk bank afsteming
  • Tilbud, ordre, fakturering/elektronisk fakturering
  • Kontoudtog, rykkerskrivelse og anden rapportering
  • Abonnement og PBS samt meget mere

Please leave this field empty.

Insight Office er e-conomic certificeret solution partner og har stor erfaring i online regnskabssystemer. Insight Office rådgiver primært virksomheder til at vælge den rigtige e-conomic version. Endvidere udvikler Insight Office e-conomic apps og rådgiver om valg af e-conomic apps indenfor kundestyring og e-mail håndtering.

Læs mere om Insight Office e-conomic apps i menuen til højre.

90.000 har set fidusen

e-conomic gør regnskab og salg til en leg, så du kan bruge tiden på forretningen. Insight Office har set fidusen og ønsker at hjælpe andre til at se det samme og især med vores ekstra værdier som vores e-conomic apps tilfører.

Implementering

Insight Office rådgiver i e-conomic. Vi har samarbejde med flere regnskabs/revisor partnere samt udviklings partnere som hjælper os i flere tilfælde.

e-conomic apps til fremtiden

e-conomic er et produkt under konstant udvikling og derfor vil der også løbende opstå nye behov for funktioner som ikke kan udføres. Insight Office er førende inden for Microsoft Office håndtering via online økonomi systemer for mindre virksomheder. Ser du et behov som vi ikke dækker idag, er du velkommen til at skrive til os på info@insightoffice.dk

Please leave this field empty.